DIN HELHETSLEVERANTÖR FÖR

 
KONFERENS  
& EVENT  
START FRÅN IDÉ PROJEKTLEDNING SHARED CONFERENCE KOORDINATION ADMINISTRATIVA TJÄNSTER AKTIVITETER UNDERHÅLLNING OM OSS
 Kontur Meetings & More kan vara Din speaking
partner redan på konferensens idéstadium.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 

Tillsammans diskuterar vi oss fram till en mötesstrategi som matchar Din verksamhetsstrategi
Tillsammans arbetar vi fram en mötesstrategi som går i linje med din verksamhetsstrategi. Med utgångspunkt från konferensens övergripande strategi, tema och budskap hjälper vi till med att komponera konferensens program; flödet genom konferensen från början till slut, gemensamma konferensblock, seminarier, gruppövningar, konferensaktiviteter, måltider och underhållning. Målet är att konferensen ska bli optimal, att dess syften uppnås och skapar bestående avtryck.


Med utgångspunkt från konferensprogrammet, upprättar vi en plan för alla erforderliga förberedelser

Vi hjälper dig alltså på ett tidigt stadium att göra ett övergripande konferensprogram som beskriver flödet av till exempel öppningsanförande, seminarier, grupparbeten, sociala aktiviteter, måltider och underhållning. Med utgångspunkt från konferensprogrammet, upprättar vi en plan för alla erforderliga förberedelser. Vår projektledare ansvarar för planen exekveras och sköter koordinationen mellan samtliga de parter som ska medverka i konferensens genomförande.


Du är beställaren - Vi gör jobbet från A till Ö
Tillsammans med det kompetenta teamet på Konturs konferensbokning, tar vi fram förslag och bistår med upphandling av konferensanläggning, konferensaktiviteter, talare och underhållning. Som kund kan du begränsa din tid till beställarrollen – vår projektledare stöttar med sin erfarenhet och utför allt praktiskt arbete, såväl i konferensprojektets förberedelsefas som under själva genomförandet.

 

   
   
   
   
   
 

   Kontakta mig!
 
Skicka förfrågan!  
 

      
 VILL DU ENDAST HA HJÄLP ATT
        BOKA KONFERENS?
2

        Genom vårt moderbolag Kontur Konferens
        hjälper vi Dig hitta rätt & ledig konferens -
        anläggning.
Kostnadsfri service!
  Läs mer

       
Kontakta oss på 08-583 610 60

                Kontur Meetings & More AB, Sven Palms allé 1, 176 68 Järfälla                                                                 info@meetingsandmore.se                                                                                                      Tel  08-583 610 60